Véglegesítés és lejátszás

Ha elkészítettük a tananyagot, befejeztük a szerkesztését, akkor véglegesíteni kell ahhoz, hogy mások számára is látható legyen. 

A tananyag szerkesztői nézetében olvasható is egy figyelmeztetés, mely szerint csak a szerkesztő számára nyitható meg az adott tananyag. Ahhoz, hogy mások is megtekinthessék a tananyagot, a bal oldali menüsorban meg kell nyomni a "Véglegesítés" gombot. A tananyag a véglegesítés után is szerkeszthető.

tananyag_veglegesites.png


Akár a szerkesztés közben, akár a véglegesítést követően, érdemes a tananyagot lejátszani, hogy lássuk, ténylegesen hogyan néz ki, minden oda került-e, arra az oldalra és pozícióra, ahova szántuk. A bal oldali menüsor "Lejátszás" gombját akármennyiszer megnyomhatja, hogy a teljes tananyagot megtekintse lejátszási nézetben. (Így fogja látni a tanuló is.) 

tananyag_lejatszas.png


Lehetőség van az egyes fejezetek lejátszására is. A fejezet címével egy vonalban, jobb oldalon van egy gombsor, amelynek első eleme a lejátszás. Ezt megnyomva megnézheti az adott fejezetet a tananyag lejátszási nézetében. 

tananyag_fejezet_lejatszas.png