Tananyag szerkesztése

Az, hogy véglegesítettünk egy tananyagot, nem jelenti azt, hogy utána már nem szerkeszthető. A véglegesített, létező tananyagokkal különböző műveleteket hajthatunk végre, amelyek a tananyag nevére való jobb egérgombbal történő kattintással érhetőek el. 

Képernyőfotó 2015-07-31 - 12.55.32.png


Már létező tananyag szerkesztéséhez kattintson jobb egérgombbal a tananyag nevére, és nyomja meg a ‘Szerkesztés’ gombot.

Lehetőség van a tananyagot átnevezni, ehhez szintén a jobb egérgombbal való rákatitntás után megjelenő opciók közül az 'Átnevezést' kell kiválasztani.  

A tananyagot másolhatja (pl. a személyes mappából egy színtér mappájába) vagy linkelheti is, ezt a Másolás és a Linkelés gombokkal teheti meg. 

A Küldés gombbal adott felhasználóknak küldhetjük el a tananyagot CooSpace-en belüli üzenetben. A felugró ablakban jelölje ki annak a felhasználónak a nevét, akinek el akarja küldeni a tananyagot, majd nyomja meg a 'Küldés' gombot. A fogadó fél a tananyagot lejátszani tudja, de szerkeszteni vagy lementeni nem. 

A tananyag áthelyezésére is lehetőség van, ekkor (a Másolás funkcióval ellentétben) nem marad másolata a tananyagnak az eredeti helyén, hanem áthelyeződik a megadott helyre.

A tananyagot a 'Törlés' gombbal törölhetjük