Színtérlista főoldal

Belépés után a képernyő jobb oldalán láthatóak a színterek.

Dexter CooSpace.png

Aktuális színterek

Belépés után az aktuális szintereink listáját láthatjuk.

Archív színterek

A főoldal bal oldalán található "Szűrő" kategóriában „Archív” gombra kattintva féléves csoportosításban érheti el az elmúlt félévek archiválódott színtereit, és itt van lehetősége szükség esetén visszaállítani az idő előtt archivált színtereket.

Színterek, ahova jelentkezni lehet

Az „Ahová jelentkezhetek” gombra kattintva azon színterek listáját láthatja, amelyekben engedélyezték a jelentkezést és aktuális a jelentkezési időszak.

Függő színterek

A függőben lévő színterek dobozban azokat a színtereket láthatja, ahova jelentkezett, de a jelentkezését még nem hagyták jóvá, és azokat a színtereket, ahová meghívták, de Ön még nem fogadta el a meghívást.

Színterek kategorizálása

Lehetőség van a színterek kategorizálására (színezésére), és a kategóriák alapján való szűrésre.

Színterek egyesítése

Mire használható a színtéregyesítés?

 

Amennyiben több színtér hallgatósága számára szeretne elérhetővé tenni egy vagy több megegyező eszközt, s ezt nem szeretné színterenként végrehajtani, akkor javasolt a színtéregyesítés.

Ekkor az eredeti színterek megmaradnak eredeti állapotukban, de létrejön "feléjük" egy közös színtér, amelynek résztvevői az egyesített színterek résztvevői lesznek, így az itt létrehozott eszközök és azok tartalma mindenki számára elérhető lesz.

Nem kívánt színterek elrejtése

Az aktuális színterek listájából ki lehet venni azokat a színtereket, melyeket fölöslegesnek ítél.

Címkék: színtér, lista