Kérdésbank

Mire használható a személyes kérdésbank?

A személyes kérdésbankban mappákba rendezve kérdéseket tudunk létrehozni, amely kérdésekből utána kérdéssorokat lehet összeállítani, a kérdéssorok pedig felhasználhatóak öntesztként, vizsgatesztként és kérdőívként is. Az itt tárolt kérdésekhez csak a tulajdonosuk fér hozzá.

Új kérdés létrehozása

Az „Új kérdés” gombot megnyomva új kérdést hozhatunk létre abba a mappába, ahol éppen tartózkodunk. A gomb megnyomása után egy több lépéses varázsló segít a kérdés létrehozásában.

Új mappa létrehozása

A Személyes kérdésbankon belül - a könnyebb tájékozódás érdekében -, érdemes a (teszt)kérdéseket mappákba rendezve tárolni, vagy már eleve így létrehozni. A mappák nevei, és így a kérdések csoportosítása igény szerint történhet: pl. kurzus neve alapján, kérdések nehézségi foka alapján, tárgyak neve alapján... stb. 

Kérdések tallózása, keresése, előnézete

A saját kérdésekben - mappákba rendezve - tallózhatja kérdéseit.

Kérdések módosítása, törlése

A létrehozott kérdések módosíthatóak, törölhetőek.

Kérdések, mappák másolása

Lehetéges a létrehozott kérdések és mappák másolása a személyes kérdésbank egyik mappájából egy másikba, illetve személyes kérdésbank és színtér (közös) kérdésbank között is.

Kérdések importálása fájlból

A CooSpaceben lehetőség van kérdések importálására megfelelő fájlokból. A más rendszerből exportált, vagy a Word szövegszerkesztőben elkészített kérdéseket könnyedén fel tudjuk vinni a rendszerbe.

Kérdések importálása egyszerű szövegből

Lehetőség van egyszerű szövegből vagy szöveges .txt fájlból importálni kérdéseket a CooSpace be az alábbi módon.