Adatmódosítás

Az általános személyes adatok módosításához kattintson az „profil szerkesztése” fülre.

Ekkor az adatokat tartalmazó felület mezői módosíthatóra változnak.


Képernyőfotó 2015-04-02 - 16.20.22.png187.png


Töltsük ki vagy módosítsuk a megfelelő mezőket és állítsuk be az adatok publikusságának szintjét, majd kattintsunk a „Mentés” gombra. Ha nem akarjuk menteni a módosításokat, akkor használjuk a „Mégsem” gombot.

Egyedi adat módosítása

Az általános adatok alatt található egy egyedi adatok blokk. Itt tud felvinni további adatok magáról.

Új egyedi adat felviteléhez töltse ki a legalsó sort, majd kattintson a „Hozzáadás” gombra. Meglévő adat törléséhez kattintson a mellette lévő "szemetes" ikonra. Módosításhoz módosítsa a megfelelő mező(ke)t, majd kattintson a „Mentés” gombra.

 

Az email cím megadása, módosítása

Az email cím megadása, módosítása pontosan úgy történik, mint a többi adat esetében, de a mentés után még jóvá is kell hagyni a címet. Erre egy piros felirat is figyelmeztet.


A jóváhagyáshoz látogasson el a megadott postafiókjába. A mentés után pár perccel fog ide kapni egy levelet a CooSpace rendszertől. (Előfordulhat, hogy a levél a Spam mappába kerül, ezért nézze meg ott is.) A levélben található hitelesítő linkre ("Hitelesítés") kattintson rá.


A piros felirat melletti "Újraküldés" gombot csak akkor nyomja meg, hogy 5 percen belül nem kap megerősítő emailt, vagy ha a kapott emailben lévő Hitelesítés érvénytelenné vált, és új hitelesítési lehetőséget szeretne kérni.

Címkék: módosítás, profil, személyes