Eseményértesítők

A CooSpace rendelkezik egy eseményértesítő funkcióval. Ez a funkció a beállításoknak megfelelően e-mail értesítést küld a felhasználónak a rendszerben történt eseményekről.

Az eseményértesítéseknek van egy rendszer szerinti alapbeállítása, amely adott eszközök esetén módosítható.

Beállításához a profilablak tetején lévő fülek közül kattintson a "Eseményértesítők" fülre.

szemelyes_profil_esemenyert.pngAz adott eseményhez három beállítás közül választhat:

  • Azonnali értesítés
  • Értesítés nap végén (ekkor egy összefoglaló levelet kap a nap végén a CooSpaceben történt azon eseményekről, amelyekre ezt a beállítást alkalmazta)
  • Nem kérek értesítést


Állítsa be úgy az eseményértesítőt, hogy oktatóként a nap végén levélben értesüljön arról, hogy hányan végezték el az aznapi kiadott feladatot.Az egyes eszközökben történt, az alapértelmezéshez képesti módosítások akkor sem vesznek el, ha a profiljában ezen általános beállításokat módosítja.

 

Visszaállítás alapértelmezettre

Ha szeretné az általános beállításokat visszaállítani a kezdeti értékükre (az események többségénél napi értestés), akkor nyomja meg a bal felül található "Visszaállítás alapértelmezettre" gombot. Az egyedi eszközbeállítások ettől nem módosulnak.

 

Egyedi eszközbeállítások törlése

Ha szeretné a különböző eszközökben beállított egyedi beálíltásokat visszaállítani az itt aktuálisan beállított értékekere, akkor nyomja meg a "Egyedi eszközbeállítások törlése" gombot.

8.png

 

Címkék: értesítések, profil, személyes