Részletes naptár

A részletes naptár a jobb oldali munkaterületen jelenik meg. A nézetek között a naptár tetején található nézetváltó gombokkal lehet váltani.

Napi nézet

A napi nézetben láthatóak a teendők a legrészletesebben. Az azonos időben zajló események oszlopokba rendezve egymás mellett jelennek meg. A napok között navigálni a felső részen látható, a dátumot és napot jelző sáv két oldalán található nyilakkal lehet.

Heti nézet

Adott hét teendőit a heti nézetben ajánlott megtekinteni. Az azonos időben zajló események elcsúsztatva, egymásra rétegezve jelennek meg. A hetek között navigálni a felső részen látható, a dátumokat jelző sáv két oldalán található nyílakkal lehet.

 

Havi nézet

Adott hónap teendőit a havi nézetben ajánlott megtekinteni. Az azonos időben zajló események egymás alatt jelennek meg a kezdési időpontjuk sorrendjében. A hónapok között navigálni a felső részen látható, az évet és hónapot jelző sáv két oldalán található nyílakkal lehet.

 

Több hetes nézet

Ha több hét teendőt szeretnénk egyszerre látni, akkor válasszuk a többhetes nézetet. A hetek között navigálni a felső részen látható dátum jelző sáv két oldalán található nyilakkal lehet. A jobbra nyíllal újabb heteket vehetünk bele a nézetbe, a balra nyíllal pedig lépkedhetünk visszafelé a hetek között.


2.png

Címkék: személyes, naptár, nézet