Hirdetmény, statisztika, megoldások letöltése

A "Feladat" eszközben lévő lehetőségeket az adott feladat főoldalának bal oldali menüjében találja. 

 

 

feladat_bal_oldali_menu.png

 


Hirdetmények

Ha a kiírt feladattal kapcsolatban szeretne további információt közölni a teljesítőkkel, akkor kattintson a menüsorban a „Hirdetmények” gombra. Itt megtekintheti a már közzétett hirdetményeket, valamint az „Új hirdetmény” beviteli mezőbe bele kattintva írhat új hirdetményt, melyhez fájlt is csatolhat a "fájl csatolás" gombsor használatával. 


Szintén a hirdetmények kategóriájába tartozik az, hogy ha egy jól sikerült hallgatói feladatot közzé szeretne tenni a színtér összes tagja számára. Ebben az esetben az adott hallgató beadott feladatát tartalmazó dobozban a "Megosztás" gombra kell kattintani.

feladat_beadas_megosztas.png


A gomb megnyomása utána pedig a hirdetmények felülete jelenik meg, ahová pl. beírhatja, hogy azt az adott feladatot miért osztja meg mindenkivel, mi belőle a tanulság... stb. A szöveg beírása utána nyomja meg az "Elküldés" gombot. Az így megírt hirdetményben természetesen látszani fog, hogy melyik hallgató adta be a feladatot, és ha van fájl, akkor az, ha pedig csak beadott szöveg van, akkor az jelenik meg a hirdetményben minden résztvevő számára.


Értékelő lap 

Az értékelő lap egy nyomtatható verziója az értékelési táblázatnak. Az értékelő lapon a feladat teljesítői vannak felsorolva névsorba rendezve, és a nevek mellett pedig az értékelés beírására szolgáló üres cellák vannak. A jobb felső sarkoban lévő "Lista nyomtatása" gomb segítségével tudja kinyomtatni az értékelő lapot. 

feladat_ertekelolap.png


Listás értékelés

A listás értékelés egy olyan nézetet biztosít az értékelőnek, ahol gyorsabban és egyszerűbben rögzíthetők a teljesítmények. 

feladat_listas_ertekeles.png


Közzététel 

A "Közzététel" menüpontra való kattintással automatikusan (figyelmeztetés nélkül) közzétételre kerül a feladatban lévő összes értékelés. 


Statisztika 

A CooSpace-ben lehetőség van az adott feladatban elért eredmények statisztikai megjelenítésére is. Kattintson a bal oldali menüsorban a "Statisztika" menüpontra. 

feladat_statisztika.png


Exportálás

Az exportálás esetében a képen látható három lehetőség közül választhat. 

feladat_exportalas.png

A tartalom és a megoldások zip-ben történő exportálása között az a különbség, hogy a tartalom esetében a dialógusok és az értékelések is letöltődnek, míg a megoldások esetében csak a teljesítők által beadott feladatmegoldások. 

Címkék: feladat, hirdetmény, letöltés, statisztika