Táblázat funkciói

A táblázat eszközben a bal oldali menüben van lehetőség a különböző eszközfunkciókat igénybe venni. 

Teljes képernyős nézet

  • Ha a táblázat több vagy szélesebb oszlopból áll, lehetséges, hogy az eszköz főoldalán nem jelenik meg minden oszlop és sor egyszerre. A Teljes képernyős nézet funkcióval a táblázatot nagyobb felületen láthajuk, így kényelmessé téve a táblázattal való munkát. Kattintson a bal oldali menüben a Teljes képernyős nézet ikonra, így a lap elrendezése megváltozik, és egyszerűbbé válik a táblázat böngészése.

  • Ha vissza akar térni az eszköz alapnézetéhez, kattintson a ‘normál nézet’ gombra a jobb felső sarokba. Amennyiben új adatot akar rögzíteni (és erre jogosultsága van) a bal felső sarokban kattintson az ‘új adat rögzítése’ gombra

Statisztika

  • Az eszközzel kapcsolatos statisztikákat a bal oldali menü Statisztika alpontjára kattintva tekinthetjük meg. Itt a táblázattal kapcsolatos statisztikákat tekinthetjük meg.

Export

  • A táblázat tartalmát lehetőség van Excel-fájlba exportálni. Ehhez nyomja meg a bal oldali menüben az Exportálás ikont, és a táblázatba beírt adatokat a rendszer.xlsx formátumban letölthető.

Résztvevők/névsor

  • A bal oldali menüben a ‘Résztvevők’ ikonra kattintva szerepkörök szerint meg lehet tekinteni az eszközhöz hozzáadott felhasználókat.

 Értesítések

  • Az értesítési beállítások megtekintéséhez kattintson az Értesítések ikonra.A megjelenő beállító felületen adja meg az egyes eseményekhez, hogy azonnali, vagy nap végi összesítő értesítőt kér, netán nem kér értesítőt a Táblázat eszközzel kapcsolatos eseményekről.

 Beállítások

  • Az eszköz létrehozásakor megadott beállításokat van lehetőség módosítani, ezekről bővebben lásd a Táblázat létrehozása pontot. 

7.png