Jelentkezés


A jelentkezés kiírásakor az oktató által megadott lehetőségekre jelentkezhetnek a hallgatók, amely közvetve a résztvevők csoportbontását szolgálhatja. A jelentkezés időzíthető (megadható kezdési és zárási időpontja), valamint azt is szabályozhatjuk, hogy minimum és maximum hány lehetőséget jelölhet meg a jelentkező személy. A jelentkeztetés céljától függően érdemes beállítani azt, hogy a jelentkezések éppen aktuális állapotát megmutassa-e a rendszer a jelentkezőknek, és ha igen, akkor mikor (a jelentkezés előtt vagy után). Ha nem szeretnénk, hogy a jelentkezők szimpátia vagy egyéb okok egymás választásainak befolyásoltsága alá essenek, akkor csakis a jelentkezés után érdemes megmutatni nekik az eredményt. A jelentkező személyeknek lehetősége van maximum 100 karakternyi szöveg beírására a jelentkezéssel egy időben – így szúrhatnak be például megjegyzést vagy indoklást a jelentkezésükhöz. A résztvevők választásai alapján csoportok alakulnak ki, amelyek számára külön-külön alszínteret, és abban újabb eszközöket (feladatot, dokumentumtárat, tesztet, fogalomtárat… stb.) hozhatunk létre. A CooSpace a Jelentkezés (és a Csoportbontás) eszközzel támogatja a kooperatív csoportmunka megvalósítását, ahol pedagógiai céloktól függően azt is beállíthatjuk, hogy az egyes csoportok lássák-e egymást az online színtéren vagy sem.A jelentkezés eszköz

Jelentkezés létrehozása

Jelentkezést létrehozni az alábbi módon lehet.

Opciók hozzáadása, módosítása, törlése

A létrehozott jelentkezéshez meg kell adni az opciókat és a létszámkorlátokat (esetleg pontértéket). Ezt az alábbi módon teheti meg. Az opciók módosításáról és törléséről is itt olvashat.

Jelentkezés (hallgatói felület)

A hallgatók az alábbi módon tudnak jelentkezni, illetve módosítani a jelentkezést, ha az megengedett.

A jelentkezés eredménye (oktatói felület)

Az oktató az alábbi módon látja a jelentkezés eredményét.

Eszköz generálása a jelentkezés alapján

Lehetőség van arra, hogy a jelentkezés alapján kialakult csoportok számára eszközöket és/vagy alszíntereket hozzunk létre az alábbi módon.