Csoportos feladat szerkesztése

A csoportos feladat sajátossága, hogy a feladat kiírója kijelöl a csoportból egy felelőst, akinek a feladata, hogy a feladatot a CooSpace felületen keresztül beadja. Amikor ez megtörtént, az oktató értékelheti a feladatot, vagy átdolgozandónak jelölheti, illetve lehetőség van a résztvevők közötti dialógusos kommunkációra is; a résztvevők hozzászólásokat írhatnak, amikre az oktatók, vagy más résztvevők válaszolhatnak.


Az értékelt csoportfeladatot az oktató közzéteheti, így a csoport számára is láthatóak lesznek az eredmények. A csoporttagokat lehetőség van egységesen pontozni az ‘összes beállítása’ gomb megnyomásával, miután az értékelésnél beírtuk a pontszámot.


Résztvevők/névsor

A bal oldali menüben a ‘Résztvevők’ ikonra kattintva szerepkörök szerint meg lehet tekinteni az eszközhöz hozzáadott felhasználókat.


Értesítési beállítások


Az értesítési beállítások megtekintéséhez kattintson az Értesítések ikonra. Majd a megjelenő beállító felületen adja meg az egyes eseményekhez, hogy azonnali, vagy nap végi összesítő értesítőt kér, netán nem kér értesítőt a csoportfeladat eszközzel kapcsolatos eseményekről.


Beállítások


Az eszköz létrehozásakor megadott beállításokat van lehetőség módosítani, ezekről bővebben lásd a csoportfeladat létrehozása (link) pontot