Résztvevők

A színtér résztvevői az eszközök után legalul láthatóak.

resztvevok_szinteraljan.png

A résztvevők szerepkör szerint csoportosítva láthatóak. Ebben a nézetben csak maximum 100 résztvevőt jelenít meg a rendszer.

Ha részletesebb listát szeretne látni, vagy több, mint 100 résztvevő van a színtérben, akkor kattintson legalul a résztvevők listája feletti "Résztvevők" feliratra, vagy a résztvevők ikonra a színtér főmenüjének jobb oldalán. Látható a résztvevők neve, kódja és a tanulmányi rendszer szerinti kapcsolata az intézménnyel. Lehetőség van kezdőbetűre szűrni a listát, továbbá kiexportálhatjuk a listát excel táblába az "Excel export" gombbal. Sok résztvevő esetén a lapozó gombokkal lehet végignézni a listát.

Résztvevők kezelése

Megfelelő jogosultsággal lehetsőség van a színtér résztvevőinek kezelésére. Ehhez kattintson a színtér telején a menüsorban a résztvevők ikonra vagy a színtér alján a résztvevők feliratra.

Jogosultságok

A CooSpace rendszerben az egyes tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, beállításokhoz való hozzáférést jogosultságok szabályozzák. A jogosultságok lehetnek szerepkör jogosultságok és egyéni felhasználói jogosultságok.

 

Címkék: színtér, résztvevők