Kimutatások

Megfelelő jogosultság mellett lehetőség van arra, hogy a színtérben végzett tevékenységeket lekérdezzük és megvizsgáljuk. 

Kattintson a bal oldali menüsorban a "Kimutatások" menüpontra, majd azon belül az "Összesítő"-re. 

kimutatasok_1.png


Ezt követően felsorolva látja a színtérben található eszközöket, és bennük az eszközpéldányokat, amelyeket a pipa használatával választhat ki. Az eszközök vagy eszközpéldányok kiválasztása utána nyomja meg vagy a "Lekérdezés" gombot (ez esetben a böngésző egy új ablakában nyílik meg a lekérdezett adat), vagy az "Exportálás" gombot (így egy letölthető excel fájlban kapja meg az adatokat). 


kimutatasok_osszesito.png


kimutatasok_lekerdezes.pngA "Kimutatások" másik almenüje a "Színtér történet", ahol dátum, felhasználó, színtér eszköz és esemény alapján kérhetünk adatokat arra vonatkozóan, hogy mi történt a színtérben. 


szinter_tortenet.png


Az "Összesítő" és a "Színtér történet" között az a különbség, hogy az "Összesítő" csak bizonyos eszközöket tartalmaz, míg a "Színtér történet" egy sokkal részletesebb, percekre lebontott tevékenységlista a színtérben történt összes kattintásról.


Színtér történet

A színtér történet lehetőséget ad arra, hogy bizonyos időszakra, felhasználóra és/vagy tevékenységre szűrve megnézzük, mi történt az adott színtérben.

Színtér összesítő

 

Az Összesítővel lehet a hallgatók egész féléves munkáját áttekinteni táblázatos formában, s így kényelmesen értékelni  teljesítményüket. Az összesítésben megjeleníthetőek a hallgatók jelenléti adatai, feladatokra kapott értékelései és teszt eredményei.