Profil

A CooSpace felhasználójaként egy saját profillal (virtuális „névjeggyel”) rendelkezik. Ennek bizonyos adatai (pl. email cím) a tanulmányi rendszer nyilvántartásából kerülnek át, mely adatok egy része módosítható. Megadhatók további adatok (pl. skype azonosító, nyelvismeret... stb.), és profilkép (fotó) is feltölthető. Szintén a felhasználó adatlapján van lehetőség az általános eseményértesítők beállítására is.
A személyes profil

Profiljának megtekintéséhez vigye a kurzort a saját nevére, amely a képernyő jobb felső részén található. Megjelenik egy ablak, ahol kattintson a 'Profil szerkesztése' gombra. Az így megjelenő felületen tudja szerkeszteni a profiladatait.

 

1.png


VAGY kattintson a saját nevére bárhol a CooSpaceben, például

  • a színtér résztvevői között
  • fórum hozzászólásnál

Ekkor az alábbi felület jelenik meg.


szemelyes_profil.png

Adatmódosítás

Az általános személyes adatok módosításához kattintson az „profil szerkesztése” fülre.

Jelszócsere

Amennyiben az intézményi beállítások lehetővé teszik, úgy a jelszavának módosítását a profil ablakban a felső fülek közül a "Jelszócsere" fül alatt teheti meg.

Kép módosítása

Új fotó feltöltéséhez vagy meglévő módosításához a profilablak bal oldalán lévő fülek közül kattintson a "Fénykép" fülre.

Eseményértesítők

A CooSpace rendelkezik egy eseményértesítő funkcióval. Ez a funkció a beállításoknak megfelelően e-mail értesítést küld a felhasználónak a rendszerben történt eseményekről.

Más felhasználó profiljának elérése

Más felhasználók profilját megtekintheti a felhasználó nevére kattintással.

Fájl kvóta

A saját, személyes feltöltési kvótájának méretéről és kihasználtságáról adatlapjának "Fájl kvóta" pontja alatt talál információt.

Címkék: adatlap, profil, személyes